Tips vid försäljning

 

Här kommer några tips om vad som kan öka er försäljning:

Att planera i förväg gör det mycket lättare att sälja.
Var och en eller gärna två och två gör en lista på vilka ni tänker sälja till. Vilka nära och kära, närmaste grannar och övriga i ert bostadsområde använder fryspåsar idag? Mammas arbetskamrater, grannens jaktlag, ortens fiskeklubb? – Ja om man börjar fundera är det många som kan vara intresserade och när ni väl har er lista blir det mycket lättare att snabbt komma igång med försäljningen när era fryspåsar kommer.

 Om några föräldrar jobbar på större arbetsplatser med många arbetskamrater.
Att ta med en kartong och informera om fryspåsarnas kvalité brukar ge bra resultat, vara uppskattat av personalen och dessutom leda till fler försäljningstillfällen då deras fryspåsar tagit slut.
(Se även under Material att skriva ut! Där finns beställningslappar om Ni vill ta upp beställningar i förväg.)

 

Berätta på Internet att ni säljer.gubben vid dator
Informera på klassens/föreningens hemsida att ni säljer Ölandsplasts Kraftiga Fryspåsar och hur de gör för att handla av er. Här är det viktigt att först göra klart var och vilka tider kunden ska kunna hämta och köpa av er. Kolla om möjlighet finns att använda några andra lokala hemsidor eller facebookgrupper för att nå ut till ännu fler. Just facebook har varit ett framgångsrikt sätt för flera föreningar att få sälja mer.


Och sist men inte minst…

Även om Ölandsplasts fryspåsar sålts av skolor och föreningar sedan 80-talet, och att många därmed känner till att det är kraftigare fryspåsar av hög kvalitet, så är det viktigt att ni informerar era kunder om detta. Det är en stor skillnad mot de billigare alternativ som finns i vanliga handeln. Kvalitén och tjockleken har stor betydelse för hur den frysta maten behåller smak och fräschör. Därmed minskar risken för att mat blivit förstörd och behöver slängas.

bestall