Så här fungerar det!

 

 

Ölandsplast Fryspåsar 2, 3-lit

Ölandsplast Fryspåsar – En uppskattad kvalité!

Ölandsplast Extra Kraftiga Fryspåsar

Ölandsplasts återvinningsbara fryspåsar håller en hög kvalité och är omtyckta av många med matlagning som sitt stora intresse. Jakt- och fiskeintresserade är också några av storförbrukarna av Ölandsplasts fryspåsar just på grund av kvalitén.

Fryspåsar används i nästan alla hushåll och matlagning från grunden på bra råvaror är något som intresserar allt fler. Vi bakar, lagar mumsiga pajer och rör i våra stora grytor med inspiration från receptsidor på Internet och från alla matlagningsprogram.

 

 

 

1. Vilket alternativ passar era kunder bäst!

Ölandsplast Fryspåsar finns som två olika förpackningsalternativ. Ett alternativ med enbart 2- och 3-liters och ett med  2- och 3-liters plus de större 5-liters påsarna. Diskutera igenom vilka kunder ni har i ert område. Bor de i lägenhet, villaområden eller på landet? Är de jakt- och fiskeintresserade? Kanske någon av er känner till något jaktlag?

Alternativ 1, Grön (2-lit 100 st, 3-lit 50 st) En lättsåld förpackning med de mest populära 2 och 3-liters. Kraftiga fryspåsar som behåller sin smidighet och hållbarhet länge i frysen. En perfekt förpackning till alla.

Alternativ 2, Blå (2-lit 50 st, 3-lit 50 st, 5-lit 30 st) En förpackning som även innehåller större påsar. Kraftiga kvalitetsfryspåsar som passar både i jakt- och baktider!

 

 

2. Bestäm hur många ni vill sälja.

En skolklass brukar sälja allt från 200 till 600 förpackningar per tillfälle, naturligtvis beroende på klassens storlek, medan det finns föreningar som säljer mellan 1200 och 1800 varje gång. Minsta totala antal vid beställning är 50 förpackningar. Fritt levererat ut till er!

Ni har hela 30 dagar på er att sälja innan det är dags att betala fakturan (Egentligen har ni fått ihop till fakturan redan efter att ni sålt lite mer än hälften av varorna). Komihåg att vi alltid finns tillgängliga och skulle det mot förmodan uppstå några problem kan vi nästan alltid hitta lösningar tillsammans så tveka inte att höra av er. Skulle ni ändå få några förpackningar över, som ni vill returnera, har ni alltid full returrätt av oskadade och rena förpackningar. Er enda kostnad blir då returfrakten.

3. Lägg gärna in er beställning i god tid med önskad leveransvecka.

Nästa steg är att er kontaktperson fyller i er beställning. Se Beställ här!

Fyller ni inte i någon önskad leveransvecka levereras varorna normalt omgående så att fryspåsarna är hos er inom fem arbetsdagar. OBS! Vissa perioder har vi dock svårt att hinna med att leverera inom en vecka så tänk på att beställa och reservera era fryspåsar i god tid före t.ex. höstens älgjaktsäsong.

4. Era fryspåsar levereras.

Leveransen körs ut med DHL

Leveransen körs ut med DHL.

Varorna levereras med DHL hela vägen till er kontaktpersons eller skolans/föreningens dörr. Innan DHL kör ut skickar de ett sms till er kontaktperson för att stämma av så att ni kan ta emot varorna. DHL kräver kvittens på att ni tagit emot varorna. Varje kartong innehåller 25 förpackningar. Beställning upp till 100 fp levereras som DHL Paket till er dörr. 125 till 300 fp (d.v.s. 12 kartonger) levereras på en halv pall och upp till 600 fp levereras på en hel pall till er adress. OBS! Fraktfritt. Vi står för fraktkostnaderna ut till er!

olandsplast_02smallNär ni fått era fryspåsar är det dags att dela upp dem och ge er ut och sälja. Bestäm ett datum när försäljningen ska redovisas till er kontaktperson. Ett tips är att t.ex. en vecka innan redovisningsdatumet samlas för att se om någon av er har sålt slut och kan hjälpa någon som har sålt mindre än vad som var tänkt.

5. Riktigt bra förtjänst! – *över 46% till er

Efter 30 dagar är det dags att betala fakturan och då är en viktig sak för er hur mycket ni får behålla av det ni fått in på försäljningen. När ni säljer 300 förpackningar betalar ni 34:90 per förpackning och inga andra kostnader tillkommer. *Rekommenderat försäljningspris är 65:-.  Ni behåller alltså hela 46,3%. Se fler exempel på hur mycket ni tjänar under ”Er förtjänst”

 

till_er_mer_an_46

 

Beställ till din klass eller förening här!