Ölandsplast

Fryspåsar

Huvudprodukten har alltid varit kraftiga fryspåsar av hög kvalitet

Tiden går fort och det är mer än 45 år sedan Ölandsplast tillverkade och levererade de första fryspåsarna.

Året var 1972. Samtidigt som de första bilarna började rulla över Ölandsbron, stod den nybyggda fabrikslokalen på plats i Industriområdet Rosenfors i utkanten av Borgholm. Där startade Ölandsplast sin verksamhet och tillverkade till största delen fryspåsar för hushåll.

Huvudprodukten har alltid varit kraftiga fryspåsar av hög kvalitet. Ölandsplasts fryspåsar är framtagna för att passa storförbrukande jägare, lantbrukare med slakt och storkökspersonal med höga krav på hållbarhet och kvalitet. En kvalitet som under åren har kommit att uppskattas i både stora som små hushåll runt om i landet.

År 2006 flyttade Ölandsplast verksamheten till före detta Arla Mejeriets fabrikslokaler i utkanten av Borgholms centrum men 7 år senare behövdes mer lagerutrymme. Förutom ytterligare lager i Göteborg flyttades verksamheten, år 2013, över Ölandsbron till Trångsundsvägen 4 i Kalmar, till mer anpassade lokaler. I främre delen av byggnaden har vi en liten butik för både privatpersoner och företag med extra låga hämtpriser.

lokal

I främre delen av byggnaden har vi en liten butik för
både privatpersoner och företag med extra låga hämtpriser.
Butiken i Kalmar är öppen vardagar 9-16. (stängt röda dagar).

 

 

Handla direkt i vår butik

Har du vägarna förbi Kalmar så passa på att göra ett besök hos oss! Butiksförsäljningen är öppen vardagar 9-16. (stängt röda dagar). För avvikande öppettider se här! Hur du hittar hit finner du längst ner på sidan.

Hjärtligt välkommen!

Personalen på Ölandsplast