SÄLJ ÖLANDSPLAST OMTYCKTA FRYSPÅSAR!
Pappa, Mormor, gamle Gottfrid och grannens jaktlag – ja många är det som behöver fryspåsar! Sedan 80-talet har skolklasser, lag och hela föreningar sålt Ölandsplasts Kraftiga Fryspåsar. Ett uppskattat sätt att tjäna pengar till laget som ska på träningsläger eller att tjäna pengar till klassen som har en skolresa som mål.

Ölandsplasts Fryspåsar är tillverkade av ren LDPE helt fri från skadliga tillsatsämnen och 100% återvinningsbara. En bra kvalitet som ger lång hållbarhet, minskar matsvinnet och som uppskattas av många hushåll runt om i landet. Mer om miljö

 

Tjäna upp till

50% av försäljningspriset!

 

 

Vårt mål är, och har varit under nu närmare 40 års samarbete med skolklasser och föreningar från hela landet, att vi tillsammans ska ha nöjda kunder som ni med stolthet kan återkomma till med jämna mellanrum. På det sättet uppnår ni ert mål om att få ta laget till ett träningsläger eller klassen på ett fantastiskt äventyr!

Ni väljer mellan, eller en mix av två olika förpackningar:
Alternativ 1, Grön (2-lit 100 st, 3-lit 50 st)
En lättsåld förpackning med de mest populära 2 och 3-liters. Kraftiga fryspåsar som behåller sin smidighet och hållbarhet länge i frysen. En perfekt förpackning till alla.

Alternativ 2, Blå (2-lit 50 st, 3-lit 50 st, 5-lit 30 st)
En förpackning som även innehåller de större 5-liters påsarna. Kraftiga kvalitetsfryspåsar som passar både i jakt- och baktider!

LEVERANSTID JUST NU:

  Alternativ 1 (2-, 3-lit) = Omgående
  Alternativ 2 (2-, 3-, 5-lit) = Omgående

Ni kan mixa de båda alternativen om ni så önskar. Minsta antal som vi levererar fraktfritt ut till er är 50 förpackningar.

 

En lättsåld kvalitetsprodukt

som används i de flesta hem!

 

 


Hur många förpackningar ska ni då beställa?
Ett säljsnitt ligger på runt 15 förpackningar per person. Så en normalstor klass på ca 20 elever brukar sälja 300 förpackningar. Naturligtvis kan det skilja mycket t.ex. om en förälder har möjlighet att ta med en kartong till sin arbetsplats. Tips! Om någon vill ta upp beställningar i förväg på sin arbetsplats   –   Hämta hem och skriv ut pdf här

När en hel förening säljer med många engagerade medlemmar är det inte ovanligt att man år efter år beställer mellan 1000 och 1500 förpackningar per försäljningstillfälle.

– Tryggt, enkelt, inga utlägg och vi är med er hela vägen!
Ni har hela 30 dagar på er att sälja innan fakturan ska betalas. Skulle ni trots detta behöva en extra vecka, t.ex. för att hjälpa någon i laget som haft svårt att sälja sina sista förpackningar, är det bara att höra av er. Vi är aldrig benhårda med förfallodatum men det är däremot väldigt viktigt att ni hör av er så att vi kan förlänga i våra system och få möjlighet att hjälpa er.

Och slutligen, om ni skulle behöva har ni dessutom full returrätt av oskadade förpackningar, er enda kostnad blir då eventuell returfrakt. Vi skickar då en returfraktsedel som ni sätter på kartongen som ska returneras och lämnar in den på närmsta DHL ServicePoint (utlämningsställe). En kartong med 25 fp kostar då 125:- att returnera.

– Ni säljer, ger kunden fryspåsarna och tar betalt direkt!
Ölandsplasts kraftiga fryspåsar håller en hög kvalitet som gör skillnad på matens hållbarhet. Ett bra skydd minskar matsvinnet betydligt vilket har stor betydelse för vår miljö. Fryspåsarna är tillverkade av ren LDPE, helt fria från tillsatser och därför 100% återvinningsbara.

Nedan visar vi några säljexempel men kontakta oss gärna om ni vill rådfråga oss eller har några andra funderingar.

 

Ni säljer 300 förpackningar
för 98:-/st = 29 400:-
Efter 30 dagar betalar ni fakturan
(300 x 49,90 kr)  14 730:- och behåller
Er vinst 14 670:- (48,5%)

 

Ni säljer 600 förpackningar
för 98:-/st = 58 800:-
Efter 30 dagar betalar ni fakturan på (600 x 48,90 kr) 29 340:- och behåller
Er vinst 29 460
:- (50,1%)

 

Ni säljer 1500 förpackningar
för 98:-/st = 147 000:-
Efter 30 dagar betalar ni fakturan på (1500 x 48,90 kr) 73 350:- och behåller
Er vinst 73 650:- (50,1%)

 

Lycka till med försäljningen nu och tänk på att det går mycket lättare om alla är förberedda genom att ha skrivit ner en lista på de personer de tänkt sälja till, grannar, mammas eller pappas arbetskamrater, jaktlaget osv. Det kan bli många om man funderar ett tag…