Tjäna pengar till laget eller klassen!

 Mer än 46% i vinst!

 


Sälj Ölandsplasts Kraftiga Fryspåsar och 
tjäna pengar till laget eller klassen!

Sälj kvalitetsfryspasar som kommer till nytta i de flesta kök
Pappa, Mormor, gamle Gottfrid och grannens jaktlag – ja många är det som behöver fryspåsar! Sedan 80-talet har skolklasser, lag och hela föreningar sålt Ölandsplasts Kraftiga Fryspåsar. Ett uppskattat sätt att tjäna pengar till laget som ska på träningsläger eller att tjäna pengar till klassen som har en skolresa som mål.

Tjäna pengar till laget

Ölandsplasts fryspåsar är av hög kvalitet, 100% återvinningsbara och uppskattas av många hushåll runt om i landet. En kvalitet som ger lång hållbarhet och minskar matsvinnet.

Vårt mål är, och har varit under nu närmare 40 års samarbete med skolklasser och föreningar från hela landet, att vi tillsammans ska ha nöjda kunder som ni med stolthet kan återkomma till med jämna mellanrum. På det sättet uppnår ni ert mål om att få ta laget till ett träningsläger eller klassen på ett fantastiskt äventyr!

Ni är många som är med år efter år och det är verkligen roligt.
När dessutom människor runt om vårt avlånga land ringer eller mailar och frågar om inte den där klassen eller den där föreningen ska komma förbi och sälja de där ”Ölandsfryspåsarna” igen – så förstår man hur bra ni bemött dem och att de uppskattar kvalitén som vi jobbar hårt för att hålla. Man blir glad inombords helt enkelt!

Men ibland hör någon av sig och har fått ett ”måndagsexemplar” och är inte alls lika nöjd som den brukar vara. Då blir vi faktiskt också glada! – Vi får ju möjlighet att rätta till problemet och göra er kund nöjd igen. Det är viktigt att både vi och ni är lyhörda om något problem uppstår längs vägen eller efter att kunden köpt. Det är det som ger er möjligheten att år efter år ha nöjda och återkommande kunder.

bestall

Just nu väljer flest föreningar och skolklasser: Alternativ 2

Vilket alternativ väljer Ni att sälja?

Alternativ 1, Grön (2-lit 100 st, 3-lit 50 st)
En lättsåld förpackning med de mest populära 2 och 3-liters. Kraftiga fryspåsar som behåller sin smidighet och hållbarhet länge i frysen. En perfekt förpackning till alla.

Alternativ 2, Blå (2-lit 50 st, 3-lit 50 st, 5-lit 30 st)
En förpackning som även innehåller de större 5-liters påsarna. Kraftiga kvalitetsfryspåsar som passar  både i jakt- och baktider!

LEVERANSTID JUST NU:
Alternativ 1 (2-, 3-lit) = Levereras omgående
Alternativ 2 (2-, 3-, 5-lit) = Levereras omgående

 

Tjäna pengar till laget Sälj FryspåsarNytt utseende på förpackningarna!

Ölandsplasts kraftiga fryspåsar håller en hög kvalitet som gör skillnad på matens hållbarhet. Ett bra skydd minskar matsvinnet betydligt vilket har stor betydelse för vår miljö. Fryspåsarna är tillverkade av ren LDPE, helt fria från tillsatser och därför 100% återvinningsbara.


Tjäna pengar till KlassenSnabbt och effektivt!
Du säljer och ger din kund fryspåsarna direkt och ni har:

– Mer än 46% i vinst.
– Helt fraktfri leverans till er (inga dolda kostnader).
– Full returrätt och ni behöver inte ligga ute med pengar.
– En lättsåld kvalitetsprodukt som används i många hem.

 

bestall


Ni kan mixa de båda alternativen om ni så önskar.
Minsta antal som vi levererar fraktfritt ut till er är 50 förpackningar.

Hur många förpackningar ska ni då beställa?

Ett snitt ligger på mellan 13 till 16 förpackningar per person. Så en normalstor klass på ca 20 elever brukar sälja 300 förpackningar. Naturligtvis kan det skilja mycket när fler föräldrar har möjlighet att ta med en kartong eller två till sina arbetsplatser.
(Om någon vill ta upp beställningar i förväg på t.ex. sin arbetsplats   –   Hämta hem och skriv ut pdf här )

När en hel förening säljer med många engagerade medlemmar är det inte ovanligt att man år efter år beställer mellan 1000 och 1500 förpackningar per försäljningstillfälle.

– Tryggt, enkelt, inga utlägg och vi är med er hela vägen!
Ni har hela 30 dagar på er att sälja innan fakturan ska betalas vilket i de flesta fall är längre tid än nödvändigt. Skulle ni ändå behöva en extra vecka, t.ex. för att hjälpa någon i laget som haft svårt att sälja sina sista förpackningar, är det bara att höra av er. Vi är aldrig benhårda med förfallodatum men det är däremot väldigt viktigt att ni hör av er så att vi kan förlänga i våra system och få möjlighet att hjälpa er.

Och slutligen, om ni skulle behöva har ni dessutom full returrätt av oskadade förpackningar, er enda kostnad blir då eventuell returfrakt.
Vi skickar då en returfraktsedel som ni sätter på kartongen som ska returneras och lämnar in den på närmsta DHL ServicePoint (utlämningsställe). En kartong med 25 fp kostar då 125:- att returnera.

 

Nedan visar vi några exempel men ring eller maila oss gärna om ni vill rådfråga oss eller har några andra funderingar.

passar_norm

 

 

Ni säljer 300 förpackningar för 65:-/st = 19500:-
Efter 30 dagar betalar ni fakturan (300 x 34,90)  10470:- och behåller er vinst 9030:- (46,3%)

 

 

passar_storre

 

Ni säljer 500 förpackningar för 65:-/st = 32500:-
Efter 30 dagar betalar ni fakturan på (500 x 34,90) 17450:- och behåller er vinst 15050:- (46,3%)

 

 

passar_hela

Ni säljer 1500 förpackningar för 65:-/st = 97500:-
Efter 30 dagar betalar ni fakturan på (1500 x 34,90) 52350:- och behåller er vinst 45150:- (46,3%)

 

 

 

Lycka till med försäljningen nu och tänk på att det går mycket lättare om alla är förberedda genom att ha skrivit ner en lista på de personer de tänkt sälja till, grannar, mammas eller pappas arbetskamrater, jaktlaget osv. Det kan bli många om man funderar ett tag…

bestall

 

”Fossilfritt och återvinningsbara fryspåsar! – Återvinning är något vi är duktiga på i Sverige i alla led och det ska vi vara stolta över. I hushållen är vi duktiga på att källsortera och i de moderna anläggningarna som finns idag tillverkas ny återvunnen råvara som sedan används igen för att tillverka t.ex sopsäckar, plastdetaljer o.s.v. som i sin tur återvinns.

Kvalitén på Ölandsplast fryspåsar möjliggör långtidsförvaring i frysen och i många fall även återanvändning. Att de är tillverkade av ren LDPE utan några tillsatser gör dessutom att fryspåsen kan återvinnas till hundra procent.

Ytterligare steg i sikte! – Vårt mål, i linje med flera andra större bolags mål, är att även gå över till helt fossilfri råvara när det, sett ur ett helhetsperspektiv, i alla led blir det bästa för vår miljö och omvärld. Förutom sockerrörsproduktionen i Brasilien, där störst mängd fossilfri LD-polyeten tas fram idag, sker det spännande forskning både i Sverige och i andra länder kring möjliga vägar att utvinna eten ur olika växter utan att påverka miljön negativt.

När det gäller att skydda mat är LD-polyeten extremt bra. Ta bara exemplet med den inplastade gurkan i butiken som många undrar om det ska vara nödvändigt. Problemet butikerna och hela livsmedelskedjan stod inför var att när man inte skyddade gurkan blev det mycket mer matsvinn vilket påverkade miljön ofantligt mycket mer än själva skyddets miljöpåverkan. Det ideala blir när skyddet, d.v.s. LD-polyetenet, dessutom är helt fossilfritt och utan negativ påverkan på miljön.

På livsmedelsverkets hemsidor kan du läsa mer om hur du kan minska ditt egna matsvinn bl.a. ”genom att bättre planera matinköp, laga mer mat från grunden, ta vara på rester och frys in i rätt temperatur.”

En helt sluten cirkel för Ölandsplasts fryspåsar är vårt mål och tack vare dagens forskning, inom snar framtid vår verklighet!
–  Fossilfri, förnyelsebar råvara som inte medför annan negativ påverkan på omvärlden
–  Bibehållen kvalitet som håller länge och bidrar till att antalet kilo mat som årligen kastas minskar
– och fortfarande tillverkade utan skadliga tillsatsämnen och som därför kan återvinnas till 100%
En helt sluten cirkel är allas framtid!